ΜΠΑΖΙΟΣ

Επικοινωνία

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross - Μεγαλόπολη 29 - 30 Μαίου

.


Αυτό το Σαββατοκύριακο το Motocross MX3 έχει ραντεβού και πάλι με την Ελλάδα. O 5ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 2010 θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη και άρτια προετοιμασμένη πίστα Motocross της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, στις 29-30 Μαΐου 2010. Μαζί με τον παγκόσμιο αγώνα της κατηγορίας ΜΧ3, θα συνδιοργανωθεί και ο 4ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross ΕΜΧ2, γεγονός που εξασφαλίζει ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, ένταση, συναγωνισμό και πάθος στην όμορφη Αρκαδική πίστα, εκεί όπου το παγκόσμιο και το ελληνικό Motocross ξεκίνησαν να γράφουν την κοινή τους ιστορία.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ3 είναι θεσμός με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον οποίο φέτος συμμετέχουν αθλητές, από τη Βόρεια Ευρώπη έως την Νότια Αμερική ενώ στον ελληνικό γύρο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από την Ελλάδα!

Οι αγώνες στην Μεγαλόπολη ξεκινούν, την Κυριακή 30/5 στις 12:00, ενώ οι δοκιμές το Σάββατο στις 10:00.
Οι θεατές θα μπορούν να έρθουν στην πίστα από την κύρια είσοδο, στην βόρεια πλευρά, ΜΕΤΑ την κοινότητα της Πλάκας, όπως συμβαίνει πάντα στους μεγάλους αγώνες στην Μεγαλόπολη.


Το εισιτήριο κοστίζει 15€ και τις 2 ημέρες συνολικά, δηλαδή, είτε έρθετε μια ημέρα (την Κυριακή) είτε 2 ημέρες (Σαβ. & Κυριακή) το κόστος είναι 15€ συνολικά. Δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για την είσοδο στα Paddocks.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.mx3megalopolis.amotoe.gr/